Jak trwale usunąć pliki z magazynu?

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4, model i9505, ma 13-megapikselowy tylny aparat i 5-calowy wyświetlacz 1080p.

Przedstawiciel: 121



Wysłano: 17.07.2014

Honda Accord 1998 - lokalizacja filtra paliwa

Mówi, że moja pamięć się zapełnia. Usunąłem wiele zdjęć z telefonu, ale kiedy synchronizuję je z komputerem, wszystkie zdjęcia nadal tam są. Jak usunąć rzeczy z pamięci, które już usunąłem?

Uwagi:

Tak, to ten sam problem, który usuwam po kilku minutach, wszystko pojawia się ponownie

Jak usunąć przepuszczalność

26.04.2018 przez endrabi

Chcę usunąć całą pamięć wewnętrzną, ponieważ jeśli jest przeszukiwana w komputerze, wszystko przychodzi.

01.05.2018 przez SANIYA

Muszę usunąć wszystkie ładujące się pliki, które zostały umieszczone w magazynie. mój telefon to Galaxy S6

29.04.2020 przez deniseestes1967

5 odpowiedzi

Przedstawiciel: 1,3 tys

Otwórz Moje pliki i przejrzyj wszystkie pliki, usuń te, których nie chcesz

Uwagi:

Jak otworzyć „Moje pliki” - nie mam tego na ekranie.

05.07.2015 przez Michele Englebert

Próbowałem tego, a zdjęcia są nadal w mojej galerii.

21.01.2018 przez Clark

Muszę usunąć galerię, pomóż mi

04/07/2018 przez bhartipatel36

Przedstawiciel: 1

jak zrestartować iPhone'a XS Max po zamrożeniu

jest w ikonie narzędzi w telefonie

Przedstawiciel: 1

Możesz bezpośrednio usunąć niechciane pliki z telefonu, naciskając przycisk [usuń] w telefonie. Jeśli chcesz je trwale usunąć bez odzyskiwania, możesz użyć narzędzia Samsung Data Eraser.

Uwagi:

jak odzyskać usunięte zdjęcia. Mój telefon powiedział, że pamięć urządzenia jest pełna. Nie jestem pewien, co zrobiłem, ale wszystkie moje zdjęcia zniknęły

23.09.2016 przez Sheryl

Możesz użyć narzędzia do odzyskiwania danych pro, aby je odzyskać, jeśli nie są przeciążone. W Internecie jest wiele takich narzędzi, wystarczy je przeszukać.

18.10.2016 przez Hua

Przedstawiciel: 1

czy możesz używać bezpośredniej rozmowy na at & t

po usunięciu nie należy od razu synchronizować urządzenia. być może oprogramowanie do synchronizacji utworzyło kopię zapasową danych, które masz wcześniej. powinieneś sprawdzić ustawienie kopii zapasowej w oprogramowaniu do synchronizacji, może uzyskać nową kopię zapasową.

Przedstawiciel: 1

to nie jest odpowiedź, ale komentarz „użyj menedżera plików i usuń stamtąd”. To też nie zadziałało, kiedy poszedłem do galerii. Jednak właśnie przeczytałem, że po tym powinieneś wyłączyć synchronizację. przez chwilę ??? Prawdziwy ból powinien być łatwiejszy niż to

midboe6